Wij zijn verhuisd naar Stationsstraat 24 te Diepenbeek

Beste bezoeker van onze website, met zekere trots mogen wij verkondigen dat ons nieuw kantoor op 14 juli 2022 de deuren heeft geopend op onze nieuwe locatie in Diepenbeek, Stationsstraat 24. U bent van harte welkom. 
Op deze pagina geven wij u graag alle nuttige info om ons te bereiken en welke meerwaarde ons nieuw kantoor voor u kan bieden.

Kantoor Diepenbeek

Stationsstraat 24
3590 Diepenbeek

Tel.: 011 100 200
Email: info@voetswysmans.be

Routebeschrijving

...

Routebeschrijving

(deze routebeschrijving zal aangepast worden i.f.v. de wegeniswerken n.a.v. het Spartacusproject en de werken aan de overwegen in Diepenbeek)

Komt u met de fiets:

Fietsroutenetwerk:
Ons kantoor is gelegen op het traject tussen knooppunt 100 en 235.
Komende van knooppunt 100 (richting knooppunt 235) zal u na 100m ons kantoor passeren aan de linkerkant.
Komende van knooppunt 235 (richting knooppunt 100) zal u de fietstunnel kunnen volgen onder het spoor. Aan de overkant van het spoor vervolgt u uw route richting knooppunt 100 en zal u na 75m ons kantoor passeren aan uw rechterkant.

Wij bieden aan het kantoor de mogelijkheid om uw fiets te stallen in één van beide fietsenstallingen (voor en achter het gebouw).

Komt u met de wagen:

Parkeergelegenheden aan ons kantoor: Voor en achter het gebouw, alsook op de parking van het Sportcentrum ’t Demerstrand (wandelafstand 100m)

Komende van Genk:
Volg de Nieuwstraat (N76) vanuit Genk tot aan de rotonde met de Stationsstraat. Hier neemt u de eerste afslag en vervolgt u uw route altijd rechtdoor tot aan ons kantoor aan de linkerkant.

Komende van Hasselt:
Volg de Steenweg (N2) vanuit Hasselt tot aan het warenhuis van Aldi. Hier vervolgt u aan uw linkerkant de weg over de brug van het spoor en volgt u deze baan rechtdoor tot aan het eerste kruispunt (verkeerslichten) ter hoogte van het station Diepenbeek. Aan dit kruispunt slaat u linksaf en zal u na ongeveer 100m aan u rechterzijde aan ons kantoor toekomen.

Komende van Kortessem:
Volg de Verbindingslaan (N76) tot aan het nieuwe kruispunt ter hoogte van de radiatorenfabriek “De Jaga”. Volg hier de pijlen richting Diepenbeek Centrum. Hier linksaf geslagen blijft u rechtdoor rijden en laat u Diepenbeek Centrum links liggen. Vervolg de weg over de nieuwe brug links naar beneden naar de Industrielaan. Vervolg de Industrielaan richting het station van Diepenbeek. Ter hoogte van het station slaat u aan het kruispunt (verkeerslichten) rechtsaf en zal u na ongeveer 100m aan u rechterzijde aan ons kantoor toekomen.

Komende van Bilzen:
Volg de Grendelbaan (N2) tot aan de lichten (kruispunt met de Verbindingslaan (N76)). Sla links af en volg de Verbindingslaan (N76) en volg de aanduiding “Diepenbeek Centrum”. Hier linksaf geslagen blijft u rechtdoor rijden en laat u Diepenbeek Centrum links liggen. Vervolg de weg over de nieuwe brug links naar beneden naar de Industrielaan. Vervolg de Industrielaan richting het station van Diepenbeek. Ter hoogte van het station slaat u aan het kruispunt (verkeerslichten) rechtsaf en zal u na ongeveer 100m aan u rechterzijde aan ons kantoor toekomen.

Komt u met het openbaar vervoer:

Halte Station Diepenbeek (met de trein NMBS of met de bus De Lijn):
Ons kantoor is gelegen op 75m wandelafstand van het station van Diepenbeek. U volgt de Stationsstraat richting Provinciale School Diepenbeek of het Sportcentrum “Het Demerstrand” en komt na 75m aan uw rechterzijde aan ons kantoor.

Kantoor Bilzen

Kantoor Bilzen

Schoolstraat 21 bus 2
3740 Bilzen

Tel. 089 491 589
Email: info@voetswysmans.be