Wij verhuizen

Beste bezoeker van onze website, met zekere trots mogen wij verkondigen dat ons nieuw kantoor op 14 juli 2022 de deuren zal openen op onze nieuwe locatie in Diepenbeek, Stationsstraat 24. Vanaf deze datum bent u hier van harte welkom. De twee bestaande locaties te Diepenbeek, Varkensmarkt 48 en Kempenstraat 158, zullen dan de deuren sluiten.
Op deze pagina geven wij u graag alle nuttige info om ons te bereiken en welke meerwaarde ons nieuw kantoor voor u kan bieden.

Tijdens de verhuisperiode van 9 juli 2022 t.e.m. 13 juli 2022 zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer 011/100.200 en kan u zich wenden tot onze vestiging te Schoonbeek voor uw dringende bank- en verzekeringsverrichtingen. Dit op Schoolstraat 21 bus 2 te Schoonbeek (Bilzen).
Digitaal kan u steeds uw mail laten via info@voetswysmans.be.

 

Kantoor Diepenbeek

Stationsstraat 24
3590 Diepenbeek

Tel.: 011 100 200
Email: info@voetswysmans.be

Routebeschrijving

...

Routebeschrijving

(deze routebeschrijving zal aangepast worden i.f.v. de wegeniswerken n.a.v. het Spartacusproject en de werken aan de overwegen in Diepenbeek)

Komt u met de wagen:

Parkeergelegenheden aan ons kantoor: Voor en achter het gebouw, alsook op de parking van het Sportcentrum ’t Demerstrand (wandelafstand 100m)

Komende van Genk:
Volg de Nieuwstraat (N76) vanuit Genk tot aan de rotonde met de Stationsstraat. Hier neemt u de eerste afslag en vervolgt u uw route altijd rechtdoor tot aan ons kantoor aan de linkerkant.

Komende van Hasselt:
Volg de Steenweg (N2) vanuit Hasselt tot aan het warenhuis van Aldi. Hier vervolgt u aan uw linkerkant de weg over de brug van het spoor en slaat u links af op de brug naar de Waardestraat. Deze weg blijft u volgen via de Kempenstraat. Aan het kruispunt van de Kempenstraat en de Ganzebroekstraat slaat u rechts af, waarna u rechtdoor blijft rijden tot aan het kruispunt met de Stationsstraat. Hier slaat u rechts af en volgt u de weg tot aan ons kantoor.

Komende van Kortessem:
Volg de Verbindingslaan (N76) tot aan de rotonde met de Stationsstraat. Hier neemt u de derde afslag en vervolgt u uw route altijd rechtdoor tot aan ons kantoor.

Komende van Bilzen:
Volg de Grendelbaan (N2) tot aan de lichten (kruispunt met de Verbindingslaan (N76)). Sla rechts af en volg de Verbindingslaan (N76) tot aan de rotonde met de Stationsstraat. Hier neemt u de derde afslag en vervolgt u uw route altijd rechtdoor tot aan ons kantoor.

Komt u met de fiets:

Fietsroutenetwerk:
Ons kantoor is gelegen op het traject tussen knooppunt 100 en 235.
Komende van knooppunt 100 (richting knooppunt 235) zal u na 100m ons kantoor passeren aan de linkerkant.
Komende van knooppunt 235 (richting knooppunt 100) zal u de fietstunnel kunnen volgen onder het spoor. Aan de overkant van het spoor vervolgt u uw route richting knooppunt 100 en zal u na 75m ons kantoor passeren aan uw rechterkant.

Wij bieden aan het kantoor de mogelijkheid om uw fiets te stallen in één van beide fietsenstallingen (voor en achter het gebouw).

Komt u met het openbaar vervoer:

Halte Station Diepenbeek (met de trein NMBS of met de bus De Lijn):
Ons kantoor is gelegen op 75m wandelafstand van het station van Diepenbeek. U volgt de Stationsstraat richting Provinciale School Diepenbeek of het Sportcentrum “Het Demerstrand” en komt na 75m aan uw rechterzijde aan ons kantoor.

Kantoor Bilzen

Kantoor Bilzen

Schoolstraat 21 bus 2
3740 Bilzen

Tel. 089 491 589
Email: info@voetswysmans.be