Onafhankelijk makelaar met Brocom/FVF

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, wat is het voordeel?

Wanneer u online uw verzekeringsdossier zou vergelijken, komt u soms al snel uit op goedkopere en (zogezegde) simpelere verzekeringsformules. Echter niets is minder waar!
De vele kortingen en goedkopere premies verdoezelen soms een mindere verzekeringsdekking en service.

De algemene voorwaarden van een verzekeringspolis bevatten dikwijls juridische en moeilijke termen, die bij een directe verzekeraar (online) soms diep verscholen zitten.

Bij opgave en de berekening van een verzekeringspremie zijn alle gegevens bij iedere verzekeringspolis verschillend en kunnen, indien ze foutief opgegeven worden, tot nietigheid van het contract leiden. Dit doordat er bij het onjuist of onvolledig weergeven van het te verzekeren risico andere dekkingen en premies van toepassing kunnen zijn.

Brocom

Jammer genoeg, een weigering van tussenkomst is bij een schadegeval zeer teleurstellend nieuws. Zeker om dan te weten dat u er alleen voor staat. Niemand om u te begeleiden om uw dossier te verdedigen bij een verzekeringsmaatschappij of tegen de aansprakelijke derde. Gaat u zelf de experten gelasten, gaat u zelf de schaderegeling doen en de nodige vergoedingen eisen, zelfs deze waar u niet aan dacht?

Om u correct bij te staan in deze moeilijke materie spelen wij graag onze rol als onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Met kennis van zaken en een menselijke service helpen wij u graag!
Wij vervullen graag de rol als uw vertrouwde makelaar in Diepenbeek, Bilzen en met uitbreiding tot Limburg voor al uw verzekeringen.

Waarvoor engageren we ons?

 • Bij onze vakkundige opgeleide medewerkers kan u terecht voor een goed, juist en volledig advies in de keuze naar een verzekering,
 • Ruime keuze tussen verschillende eersterangs verzekeringsmaatschappijen,
 • Correct analyseren van uw risico en behoeften, met het op maat uitwerken van uw verzekeringsdossier,
 • Mogelijkheid om te switchen tussen verschillende maatschappijen binnen ons kantoor, waardoor u kan steeds blijven genieten van onze meerwaarde bij eender welke maatschappij,
 • Ruim assortiment van verschillende verzekeringsproducten voor een verzekeringsdossier op maat volgens uw veranderende behoeften gedurende al uw levensfases,
 • Alle papieren rompslomp wordt u uit handen genomen,
 • Wij bieden u een persoonlijk onthaal en respecteren het privé karakter van het onderhoud,
 • Ook na de werkuren of in het weekend zijn we bereikbaar en bereid u bij u thuis van dienst te zijn,
 • Indien u dit wenst maken wij tijd voor een gratis jaarlijkse persoonlijke evaluatie van uw dossier,
 • Gratis opmaken van gepersonaliseerde offertes, bijvoorbeeld bij een voertuigwijziging, verhuis, aankoop van een woning, kinderen die gaan studeren, uw welverdiende jaarlijkse vakantie, enz… Bij elke levensgebeurtenis staan wij voor u klaar om u op alle risico’s te wijzen en hier een gepaste oplossing te bieden,
 • Steeds dezelfde contactpersonen en medewerkers staan u te woord.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons vrijblijvend.