Verzekeringen

Particulieren

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Diepenbeek, Bilzen en met uitbreiding tot Limburg zoeken wij de beste verzekeringen voor u,  op maat van uw behoeften en verlangens.

Naast de wettelijke verplichte verzekeringen hebben wij nog een heel ruim aanbod in overige verzekeringsproducten.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar dragen wij dan ook het Brocomlogo. Hierdoor zal u ten alle tijden een objectieve vergelijking tussen verschillende maatschappijen van ons kunnen verwachten.

Brocom

Klik op uw verzekering naar keuze voor meer informatie.

Pakketten

Brandverzekering

Familiale

Auto

Rechtsbijstand

Bestuurder

Hospitalisatie

Voorzorg

Medische kosten

Uitvaart

Bijstand

Vakantie

Fiets

Pensioensparen

Langetermijnsparen

Schuldsaldo

Beleggings-
verzekeringen

Alle bouwplaatsrisico's (ABR)

Tienjarige aansprakelijkheid (BA10)

Cyber gezin

Dieren

Pakketten

Koppel uw verschillende polissen in een pakket en geniet van diverse voordelen.

Brandverzekering

Uw huis is uw thuis. U hebt er veel tijd en geld in geïnvesteerd, maar uitsluiten van het noodlot kunnen we niet. Op een dag vat de frietketel vuur, een kaars valt om en alles gaat in rook op, een storm vernielt uw dak en veroorzaakt waterschade, …
Op die momenten heeft u zeker nood aan een degelijke verzekering voor uw eigendom.

Met een goede brandverzekering zorgt u voor een ideale bescherming van al uw bezittingen, zowel bij schade als bij diefstal, binnen- en buitenshuis. De brandverzekering of woningverzekering is bestemd voor eigenaars, huurders of gebruikers van gebouwen.

Familiale verzekering

De familiale verzekering is nog steeds niet wettelijk verplicht. Nochtans is deze polis voor elk gezin van waarde.
Waarvoor dient de familiale verzekering? Kattenkwaad of een ongelukje door de kinderen, plots agressief gedrag van een huisdier of gewoon een ongelukkig manoeuvre waardoor u schade veroorzaakt aan derden kan een dure zaak worden.
Door deze dekking hoeft een persoon die aansprakelijk is voor schade, toegebracht aan derden in de loop van zijn privé-leven, niet de rest van zijn leven in financiële moeilijkheden te zitten.

De premie van deze familiale verzekering is heel bescheiden en hangt af van de samenstelling van uw gezin. Alleenstaanden en gezinnen van 60-plussers betalen minder dan een klassieke familie. Aanvullend opnemen van deze polis in de brandverzekering maakt deze waarborg nog voordeliger.

Autoverzekering

Aan het stuur van uw wagen of voertuig bent u nooit 100% veilig voor een ongeval en dat kan soms ook zware financiële gevolgen hebben. Dit door schade aan derden, maar ook aan uw eigen voertuig.
De BA van de autoverzekering is dan ook een wettelijk verplichte verzekering. Voor uw autoverzekering gaan we op zoek naar een optimale prijs-kwaliteitsverhouding volgens uw noden en wensen.

De voorwaarden van deze verzekeringen zijn gelijkaardig aan deze van motoverzekering, verzekering voor mobilhome, oldtimerverzekering of uw andere voertuigen.

Sinds begin 2020 kunnen wij ook op vlak van leasing uw voertuig financieren en verzekeren via de maatschappij Baloise Insurance. Dit via het all-in product “Safe Lease”. U kan er alles over terugvinden op deze link. Wenst u graag een toelichting op dit vlak, neem dan zeker met ons contact voor een offerte op maat.

Rechtsbijstandsverzekering

U heeft rechten! … maar vaak maakt u er geen gebruik van, uit vrees voor proceskosten en beslommeringen of gewoon omdat u niet weet tot wie u zich moet wenden.

Uw rechten verdedigen is erg duur; advocaat, expert, deurwaarder, gerechtskosten enz. Een verzekering rechtsbijstand biedt u de middelen om voor uw recht op te komen.
Afhankelijk van de formule kan een aparte polis rechtsbijstand ook fiscaal ingebracht worden in uw personenbelasting!

Bestuurdersverzekering

Alleen de verplichte verzekering afgesloten? Toch een beetje riskant! Neem zonder zorgen plaats achter het stuur en verzeker niet enkel de schade die u aan derden berokkent maar ook de kwetsuren van uzelf of uw gezin als bestuurder van; een wagen, moto, bromfiets, fiets,… of gewoon als verkeersdeelnemer.

Een interessante aanvulling op uw verplichte verzekering voor de wagen, motorverzekering, verzekering voor oldtimer, …

Hospitalisatieverzekering

Een opname in een ziekenhuis neemt maar al te vaak een grote hap uit het gezinsbudget of kan soms leiden tot zware financiële gevolgen. Denk maar aan een lange opname op de dienst “intensive care” na een ongeval of ziekte. Of een kleine ingreep met daghospitalisatie.
Bespaar uzelf dergelijke financiële zorgen en kies voor een hospitalisatieverzekering. Het is de ideale aanvulling op de basistussenkomst van het ziekenfonds.

Voorzorg - ongevallenverzekering zorgverzekering

Een ongelukje in uw privéleven is snel gebeurd maar kan soms grote gevolgen hebben. Wie betaalt de opleg van de dokter, de apotheek, de kinesist, het ziekenhuis? Wie vergoedt u of uw familieleden bij blijvende invaliditeit of bij overlijden?

Deze aanvullende verzekering is vaak een broodnodig op de (mogelijk beperkte) tussenkomsten van de mutualiteit, of uw verplichte ziekte- en invaliditeitsverzekering.
In ons gamma denken we hier aan een verzekering voor ongevallen voor u of uw gezin, alsook aan een bijkomende zorgverzekering. Want geef nu toe, op zorgbehoefte staat géén leeftijd.

Verzekering voor medische kosten

Naast de traditionele hospitalisatieverzekering, dewelke de kosten van ziekenhuisopname dekt, kan u ook financieel tegenslag hebben bij onvoorziene ongelukjes met bijvoorbeeld uw gebit of medisch toestel. Sluit een verzekering af voor medische kosten en voorkom onaangename verassingen.

Uitvaartverzekering

Het leven wordt dag na dag duurder, maar sterven ook. Bespaar uw familie hoge begrafeniskosten en praktische zorgen: verzeker uw begrafenis vandaag nog volgens uw persoonlijke wensen!

Meer info over een verzekering bij voor overlijden of direct een offerte aanvragen kan via onze partner in uitvaartverzekeringen Dela NV.

Bijstandsverzekering

Alleen de verplichte autoverzekering afgesloten? Toch een beetje riskant! Met een bijstandsverzekering neemt u zonder stress plaats achter het stuur en zo verzekert u niet enkel de schade die u aan derden berokkent maar ook de hulpverlening bij een ongeval of pech van uw wagen.

Maar wat als u geen wagen heeft of u gaat op vakantie zonder voertuig… een verzekering voor bijstand kan met een formule op maat van uw noden en behoeften.

Reisverzekering

Eindelijk vakantie … zalig! Maar wat als het noodlot net dan toeslaat? U kan door een voorval niet afreizen, heeft u gedacht aan een annulatieverzekering? Of u komt aan op de plaats van bestemming maar uw bagage is verloren? Wat dan? Een klein voorval wordt ver weg van huis, al snel een reusachtig probleem.

Boek voortaan met een gerust gemoed uw welverdiende vakantie en sluit tijdig een reisverzekering af. Een reisverzekering komt niet alleen tussen bij zware ongevallen of ongemakken maar ook bij alledaagse kleine voorvalletjes.

Met een professionele reisverzekering wordt uw vakantie de unieke tijd waar u al zolang naar uitkijkt!

Fietsverzekering

Het gebruik van de fiets is de laatste jaren enorm sterk gestegen. Hierdoor is de vraag naar een fietsverzekering ook niet meer weg te denken bij een gebruiker die zich graag zorgeloos wenst te verplaatsen met zijn fiets.

Dit niet alleen voor lichamelijk letsel van de fietser, maar ook aan de schade aan de fiets bij een val, of bij diefstal. Of wat als u ver van huis aan de kant staat met technische problemen?

Afhankelijk van het soort fiets (stadsfiets, racefiets, e-bike of speed pedelec,…) bieden wij u een verzekering voor uw fiets op maat.

Pensioensparen

Zonder een voorafgaandelijke verzekering pensioensparen zal mogelijk uw pensioen een sobere oude dag worden. In deze tijd van vergrijzing en onduidelijkheid over de omvang en de financiering van uw wettelijk pensioen, neemt u maar best geen risico’s.

Spaar met het oog op de toekomst als aanvulling op uw wettelijk pensioen en profiteer maximaal van fiscaal gunstige maatregelen met een interessante formule pensioensparen!

Langetermijnsparen

Stel dat één van jullie overlijdt; hoe moet de ander het dan financieel redden? Hoe gaat men zijn huidige levensstandaard behouden? Van dag op dag valt een deel van het gezinsinkomen plotseling weg. Bovenop een plotse daling van bestaansmiddelen, komen er soms zware kosten bij zoals de ziekenhuisfacturen, begrafeniskosten en successierechten.

Of stel dat u later droomt van: reizen, uw favoriete hobby uitoefenen, wekelijks een restaurantje meepikken, … en dat net wanneer u het plots met minder inkomsten moet stellen.

Het is dus verstandig om op zeker te spelen met een levensverzekering die enerzijds bij uw overlijden de storting van een bepaald kapitaal aan uw rechthebbenden garandeert, maar die anderzijds ook aan de begunstigde een bepaald bedrag uitbetaald als de verzekerde op een vooraf bepaalde datum in leven is.

Schuldsaldoverzekering

Proficiat! U hebt uw droomwoning gevonden. Nu nog een hypothecair krediet afbetalen. Maar stel dat er tijdens de lange afbetalingsperiode iets gebeurt met een kostwinner …

Wanneer een kredietnemer overlijdt vooraleer zijn lening (hypothecair of andere) die hem werd toegestaan volledig is terugbetaald, erven zijn rechthebbenden deze schuld.
De schuldsaldoverzekering neemt de financiële gevolgen van uw overlijden ten laste door uw nabestaanden te vrijwaren tegen de terugbetaling van uw lening.

Beleggingsverzekeringen

Een beleggingsverzekering geeft u uitzicht op een potentieel hoger rendement dan in vergelijking met risicoloze beleggingen dankzij de expertise van de fondsbeheerders van onze partners.

Deze verzekering geeft u ook de kans om gebruik te maken van beschermingsmechanismen om uw kapitaal te vrijwaren alsook kan u genieten van de mogelijkheid om uw tegoeden na te laten volgens uw persoonlijke wensen, bij een vroegtijdig overlijden.

Verzekering alle bouwplaatsrisico’s (ABR)

Werden uw verwarmingen gestolen op de werf? Is een muur op het aangrenzende huis neergestort tijdens grondwerken? Ontevreden buren?

Bouwen is een mooi avontuur. Maar het kan soms riskant zijn! Diefstal, vandalisme, waterschade, ontevreden buren die u aansprakelijkheid in vraag stellen… er zijn zoveel omstandigheden die kunnen leiden tot vertragingen of erger nog, het stilleggen van de werf. Ontdek hoe u met een gerust hart kunt bouwen of renoveren met onze verzekering alle bouwplaatsrisico’s – ABR.

Tienjarige aansprakelijkheid (BA10)

Binnen de eerste 10 jaren na de bouw of verbouwing van uw woning ontstaat er schade? Barsten in de muren, stenen die loskomen, … En u kan geen contact meer leggen met de desbetreffende aannemer? Wat dan? Wel, … deze verzekering is sinds 07/2018 een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering voor bouwwerken waarvoor tussenkomst van een architect verplicht is. Deze verzekering 10-jarige aansprakelijkheid vergoedt de schade van de bouwheer wanneer de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer, architect of andere dienstverlener betrokken is.

Verzekering Cyber gezin

Sociale media, een online aankoop, … niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Jammer genoeg is dit voor criminelen ook een nieuw medium voor oplichting, phishing, pesterijen, hacking enz. Tegenwoordig kan je dus ook een verzekering tegen phishing, hacking en andere online moeilijkheden afsluiten.

Cyber Safe Gezin is een verzekering die betaalt voor de schade van de verzekeringnemer en die hem bijstand levert in geval van een schadegeval dat het gevolg is van het gebruik van het internet in het privéleven.

Dierenverzekering

Bent u eigenaar van huisdieren of heeft u voor privé doeleinden paarden of andere dieren in eigendom? Dan kan u bij ons ook terecht om deze dieren te verzekeren tegen medische onkosten bij ziekte of ongeval. Deze polis kan tussenkomen in de medische kosten bij de dierenarts en bij overlijden van uw trouwe viervoeters.
Wij werken samen met onze onze partners Santé Vet (Aedes) voor de verzekering van uw huisdier (hondenverzekering, kattenverzekering, …) alsook bij Catherine De Buyl Insurance voor een paardenverzekering maken wij u een offerte op maat.

Meer vragen?

Contacteer ons vrijblijvend of vraag onmiddellijk een offerte aan.